نوشته کارتخوان و فرار مالیاتی اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>“کارتخوان نداریم، یا نقدی پرداخت کنید یا کارت به کارت” جمله آشنایی که هر کداممان حداقل یکبار آن را شنیدهایم
دولتها برای تحقق این درآمد راههای مختلفی برای ساماندهی مالیات به کار گرفتهاند که از جمله آن میتوان به قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان اشاره کرد که در مهرماه سال ۱۳۹۸ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و اکنون با راهاندازی سامانه مودیان در سازمان امور مالیاتی زمینه برای اجرای این قانون در کشور فراهم شده است. بنابر این قانون، مبنای محاسبه مالیات برای مشاغل و اصناف، واریزیهای کارتخوان و حساب تجاری آنها است. همین موضوع باعث شده است درستگاه کارتخوان از روی میز بسیاری از اصناف حذف و پول نقد یا فرایند کارت به کارت، جایگزین آن شود.
این درحالی است که بسیاری از مشاغل دیگر از جمله کارمندان که ممکن است حقوق دریافتی آنها از مشاغلی که کارتخوان را حذف کردهاند، پایینتر باشد مالیات پرداخت میکنند و به همین دلیل فرار مالیاتی اصنافی مانند پزشکان، آرایشگرها، طلافروشان و… که نسبتا درآمدهای بالایی هم دارد، بی عدالتی محسوب شود. البته نمیتوان این موضوع را به همه افرادی که در یک صنف درحال فعالیت هستند، تسری داد و برای مثال گفت همه پزشکان از پرداخت مالیات سرباز میزنند.
به گزارش رمز پرس نظرات شهروندان در گزارش میدانی بررسی می شود.
هم فردی که لباس عروس اجاره میداد تقاضای کارت به کارت داشت، هم طلا فروش، هم آرایشگر
در این راستا احمد که خود را کارمند معرفی کرده است، درمورد حذف کارتخوانها به ایسنا گفت: من یک کارمند با حقوق نه چندان چشمگیرم که مالیات ماه به ماه از حقوقم کسر میشود. اما در فرایند مراسم عروسیام که دو ماه قبل بود، متوجه شدم هر صنفی که بتواند از زیر پرداخت مالیات درمیرود. هم فردی که لباس عروس را اجاره میداد تقاضا داشت مبلغ را کارت به کار کنیم، هم فردی که طلا میفروخت و هم آرایشگر. حتی در آرایشگاه دستگاه جدایی برای کارت به کارت کردن در نظر گرفته شده بود. این درحالی است که درامد همه این افراد حداقل سه برابر درآمد من است.
وی به این سوال که آیا به این فرایند اعتراض کرده است یا خیر پاسخ داد: پرداخت اول لباس عروس را کارت به کارت کردم اما در پرداخت دوم اعتراض کردم و فروشنده در پاسخ به اعتراضم گفت همه چیز گران شده است، از نخ تا دستمزد کارگران، دیگر توان پرداخت مالیات ندارم.
گفتند اگر کارت به کارت نکنید باید پول بیشتری پرداخت کنید
مریم که هفته قبل به خرید طلا اقدام کرده بود، درمورد حذف کارتخوانها گفت: بعد از انتخاب طلا و نوشتن فاکتور، طلافروش تقاضا کرد مبلغ را کارت به کارت کنم، درحالی که روی میز کارتخوان هم بود، اعتراض کردم و گفتم من فقط از طریق کارتخوان مبلغ را پرداخت میکنم، فروشنده هم پاسخ داد بنابراین حدود ۹ درصد روی مبلغ میرود که مشتری باید پرداخت کند. طلا را نخریدم و به مغازه دیگری مراجعه کردم، آنها هم برای پرداخت یک شماره کارت دادند، این بار اعتراض نکردم و مبلغ را کارت به کارت کردم، زیرا حوصله جروبحث نداشتم.
وظیفه هیچ شهروندی نیست که وضعیت مالیات اصناف را بررسی کند
سپیده از حذف کارتخوان پزشکی که چندماه یکبار به آن مراجعه میکند خبر داد و به ایسنا گفت: این پزشک قبلا کارتخوان داشت اما اخیرا مراجعه کردم و گفتند دستگاه کارتخوان نداریم و مبلغ باید کارت به کارت شود. من اعتراض نکردم زیرا بیشتر جاهایی که مراجعه میکنم درخواست کردند مبلغ کارت به کارت شود. حتی وقتی ماشین را تعمیرگاه بردم گفتند کارت به کارت کنم.
وی ادامه داد: من اصلا نمیدانستم سامانهای برای اعتراض موجود است اما اگر میدانستم هم مگر چند بار میتوانم مراجعه کنم؟ انقدر دغدغه دارم که این موضوع اصلا در اولویتم نیست. من به عنوان شهروند نباید به فکر این موضوع باشم، دولت باید به فکر باشد. این وظیفه هیچ شهروندی نیست که اصناف را بررسی کند.
نمیدانستم کارتخوان نداشتن به معنی مالیات ندادن است
یاسمین هم به کارتخوان نداشتن مشاغل مختلفی از جمله برخی پزشکها و آرایشگرها اشاره کرد و افزود: اخیرا که وقت دکتر داشتم، از روز قبل تماس گرفتند و گفتند حتما باید پول نقد همراه داشته باشیم زیرا کارتخوان ندارند. من اعتراض نکردم. زیرا نمیدانستم برای فرار مالیاتی است و تقریبا همه همین کار را میکنند.
کوکان کار کارتخوان دارند اما برخی اصناف نه
روحالله هم بر این موضوع تاکید دارد که بسیاری از مشاغل کارتخوان ندارند. وی به ایسنا توضیح داد: جالب این است که این روزها حتی دستفروشان و برخی متکدیان کارتخوان دارند. وقتی به برخی کودکان کار یا متکدیان اعلام میکنیم پول نقد نداریم، کارتخوان خود را در میآورند اما بسیاری از اصناف ندارند.
نه تنها کارتخوان ندارند بلکه هر بار یک شماره کارت معرفی میکنند
زهرا درمورد حذف کارتخوان توسط برخی مشاغل گفت: پزشکهای بسیار خوبی هستند که کارتخوان ندارند. طلافروشی بود که همیشه کارتخوان داشت اما اخیرا کارتخوان خود را برداشته است. اگر اعتراض کنم ممکن است طلا نفروشد یا تخفیف ندهد. اصلا چرا اعتراض کنم؟ این افراد بالاخره راهی برای فرار مالیاتی پیدا میکنند. یک موبایل فروش میشناسم که نه تنها کارتخوان ندارد بلکه هر ساعت یک شماره کارت مختلف معرفی میکند.
ترجیح میدهم واریز کنم تا دعوا
فرزانه هم به حذف کارتخوان در یک آموزشگاه موسیقی اشاره دارد و میگوید: از انها پرسیدم دلیل حذف کارتخوان مالیات است؟ گفتند نه. من هم دیگر پیگیری نکردم، ترجیح میدهم کارت به کارت کنم نه دعوا.
تابلو مهمتر از کارتخوان است
سارا اما بر این باور است که نداشتن تابلو برای پزشکان مهمتر از نداشتن کارتخوان است. او در این باره به ایسنا توضیح داد: پزشکی که تابلو ندارد، اساسا منکر مطب داشتن شده است؛ زیرا هر سال به مالیات پزشکی که مطب دارد فارغ از داشتن یا نداشتن کارتخوان ۲۵ درصد اضافه میشود.
من داروغه نیستم
رضا با اشاره به کارتخوان نداشتن پزشکی که همیشه به آن مراجعه میکند، معتقد است من مشکلی با این موضوع ندارم. ممکن است کارتخوان نداشتنش به دلیل فرار مالیاتی هم باشد اما من داروغه نیستم. مسئولیت دولت را هم نمیتوانم به دوش بکشم. جدا از این مساله که فلسفه پرداخت مالیات چیست و دولت از مالیات چه استفادهای میکند.
پزشکان در راستای سلامت شهروندان فعالیت میکنند اما سایر اصناف چه؟
نسترن بر این نکته تاکید کرد که غیر از پزشکان، بسیاری از مودیان بزرگ در کشور هستند، که بدهی مالیاتی دارند و اظهار کرد: حداقل پزشکان در راستای سلامتی شهروندان درآمد کسب میکنند، اما ارایشگاههای زنانه چطور!؟
کارتخوان نداشتن مسری شده است
فرزاد نیز بر این باور است که کارتخوان نداشتن یک موضوع مسری شده است. او در این مورد به ایسنا توضیح داد: در دو ماه گذشته به هر صنفی مراجعه کردم، تقاضا کردند مبلغ را کارت به کارت کنم. از خیاط گرفته تا ساندویچ فروشی. اعتراض هم کردم گفتند مگر چقدر درآمد دارند که مالیات هم بدهند؟
در لیست فرارهای مالیاتی آخرین صنف پزشکان هستند
بهرام با اشاره به فرار مالیاتی اصناف مختلف گفت: در لیست فرارهای مالیاتی آخرین صنف پزشکان هستند، از مزونها بگیر تا ارایشگرها و سلبریتیها. صنفهایی که نه تعرفه دستوری دارند، نه دردسر دادگاهها مختلف و نه استرس جان بیمار.
مالیات در ازای کدام خدمات؟
سعید با اشاره به تورم موجود در جامعه اظهار کرد: همین تورمی که جامعه با آن روبهرو است، مالیات پنهان محسوب میشود. فلسفه مالیات این است که در مقابل خدمات پرداخت شود اما اکنون قسمت اعظم مالیات صرف بودجه جاری میشود. مالیات وجه دیگری دارد که مطالبه گری از دولت است. دولت باید به صورت شفاف اعلام کند چه خرجهایی دارد تا شهروند تصمیم بگیرد مالیات پرداخت کند یا نه.
فرار مالیاتی بازاریها و دلالها
اشکان با اشاره به افزایش قیمت خدمات در کشور اظهار کرد: تقریبا قیمت تمام خدمات و اجناس در ایران چند برابر شده است به جز درآمد پزشکان که باید با درآمد چهار سال قبل هزینههای امروز را بدهند. فرار مالیاتی بازاریها و دلالها بسیار بیشتر است.
منِ کارمند باید مالیات بدهم اما فردی که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان درآمد دارد نه؟
محمد نیز با انتقاد از اینکه با حقوق ناچیز باید مالیات پرداخت کند گفت: حقوق کارمندی من واقعا ناچیز است اما مالیات قبل از اینکه حقوق به دستم برسد، کسر میشود. اما فردی که در ماه حداقل ۱۰۰ میلیون تومان درامد دارد، از طریق راههای مختلف به راحتی میتواند مالیات را دور بزند و هزار تومان هم مالیات ندهد و این منصفانه نیست.
مردم باید تخلفات را گزارش دهند
موارد مذکور فقط یک جامعه آماری کوچک است و در همین جامعه نظرات مختلفی درمورد مالیات ستانی مطرح شده است. برخی به طور کلی فرایند مالیات ستانی را در قبال خدماتی که دریافت میکنند، غیرمنطقی میدانند و برخی دیگر بر این باورند که همه اصناف باید مالیات بدهند.
طبق آماری که از سوی رئیس کل سازمان امور مالیاتی ارائه شده است، در سامانه سوت زنی (سامانهای برای ثبت اعتراض به فرار مالیاتی) ۶۰۰۰ اعتراض از سوی مردم ثبت شده است که از این تعداد ۱۶۰۰ اعتراض گلایه مردم از پزشکان است. داوود منظور همچنین بر این موضوع تاکید کرده است که مردم باید تخلفات را اطلاع دهند، اگر فردی به جای استفاده از دستگاه پوز شماره کارت میدهد، مردم باید اطلاع دهند. فرار مالیاتی نباید موجب آزار مردم شود. کتمان درآمد فرار مالیاتی و جرم محسوب و برای این افراد پرونده کیفری تشکیل میشود.
انتهای پیام
نوشته کارتخوان و فرار مالیاتی اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته آشنایی با هلند کشور کنترل سیل در جهان اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>،کشور هلند به واسطه تجربههای ارزشمندی که از وقوع سیلهای مختلف در این کشور به دست آورده و اقداماتی که در زمینه مدیریت سیل انجام داد، امروز به پرچمدار کنترل سیل در جهان تبدیل شده و تلاش میکند آخرین فناوریها و دستاوردها در حوزه مدیریت آب را از طریق مؤسسه تحقیقات آب آیاچای دلفت (IHE Delft) در اختیار دانشمندان و پژوهشگران سراسر جهان قرار دهد.
در ادامه بررسی برترین مراکز و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی جهان و بعد از آشنایی با “جامعه فرانهوفر” و “جامعه ماکس پلانک” آلمان، این بار به کشور هلند سفر میکنیم تا با مؤسسه “آی.اچ.ای دلفت” (IHE Delft) به عنوان بزرگترین مرکز بینالمللی تحصیلات تکمیلی در حوزه آب آشنا شویم.
به گزارش رمز پرس به نقل ایسنا در نگاهی به یک هزار سال سیل در هلنداگر نگاهی به فهرست ثبتشده سیلهای هلند بیاندازیم، اولین مورد مربوط به سیل سال ۸۳۸ میلادی در بخش وسیعی از شمال غرب هلند که امروزه فریسلاند (Friesland) است که در اثر طوفانی سهمگین به وقوع پیوست و با شکسته شدن آببندها (دایکها) نزدیک به ۲۵۰۰ کشته و بخش زیادی از این منطقه تخریب شد. سالهای ۱۰۱۴، ۱۰۴۲، ۱۱۶۳، ۱۱۷۰ و ۱۱۹۶ میلادی نیز این کشور شاهد وقوع سیلهای متعددی بود.
یکی دیگر از سیلهای مهیب در هلند مربوط به سال ۱۲۱۲ میلادی است که براساس برخی اسناد، ۶۰ هزار نفر را به کام مرگ کشاند. سیل سال ۱۲۱۹ در غرب فریسلاند و گرونینگن (خرونینگن)، عواقب سنگینی به همراه داشت و ۳۶ هزار نفر نیز در اثر این سیل، جان خود را از دست دادند. طی قرنهای بعد نیز هلند شاهد وقوع سیلهای سهمگینی بود که قربانیان زیادی به جای گذاشت.
طوفان سهمگین سال ۱۷۰۳ در منطقه فریسلاند و شکسته شدن آببندها، بار دیگر بین ۷ تا ۱۵ هزار نفر از ساکنان این منطقه در شمال غرب هلند را گرفت. یکی از تلخترین حوادث سیل در هلند مربوط به سیل در کریسمس سال ۱۷۱۷ میلادی در مناطق آمستردام، دوکوم، گرونینگن و هارلم بود که ۱۴ هزار کشته برجای گذاشت.
در نخستین روز فوریه سال ۱۹۵۳، طوفانهای سهمگین دریای شمال (North Sea) منجر به سیلی وحشتناک شد که آثار و تبعات فراوانی را به جای گذاشت. هلند، بلژیک، انگلیس و اسکاتلند متحمل هزینههای هنگفتی شدند و در این میان، هلند بیشترین ضرر جانی و مالی را تجربه کرد و بیش از ۲۵۵۱ نفر در جنوب غربی این کشور جان خود را از دست دادند.
پس از وقوع این حادثه مرگبار، مسئولان هلندی تصمیم گرفتند که برای همیشه راه را بر تکرار خطر وقوع سیل ببندند؛ براین اساس طرحی موسوم به عملیات دلتا (Delta Works) اجرایی شد.
پروژه فناورانه و مهندسیشده عملیات دلتا از سال ۱۹۵۴ با احداث مجموعهای از پروژههای ساختوساز آببند، دریاچههای سیلابی، سیلبند خاکی یا دایک، سد موجشکن در جنوبغرب هلند برای محافظت از منطقه بزرگی در اطراف دلتای راین، مویز، شِلت (Rhine–Meuse–Scheldt delta) در برابر موجهای طوفانی دریای شمال آغاز شد.
اما عملیات دلتا به اینجا ختم نشد و بزرگترین بخش از پروژه حفاظت از مناطق مختلف هلند در برابر مخاطرات دریای شمال با پروژه مسلانتکرینگ (Maeslantkering) تکمیل شد. ساخت و تکمیل این پروژه از سال ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۷ در محدوده کانال کشتیرانی Nieuwe Waterweg در جنوب هلند انجام شد.
پروژه مسلانتکرینگ، یک سد موجشکن دو تکه و متحرک به طول ۳.۲ کیلومتر است که در نقش یک سد دفاعی در برابر موجهای سهمگینِ طوفانی دریای شمال عمل میکند.
مجموعه فعالیتهایی نوآورانه و مهندسیساز که در قالب عملیات دلتا و با هدف پیشگیری از وقوع سیلهای سهمگین از سال ۱۹۵۴ تا ۱۹۹۷ در هلند انجام شد، از سوی انجمن مهندسان عمران آمریکا (ASCE) به عنوان عجایب هفتگانه دنیای مدرن (Seven Wonders of the Modern World) شناخته شد.
نگاهی به تاریخچه وقوع سیل و جغرافیای خاص هلند نشان میدهد، حدود یک چهارم مناطق این کشور مستعد وقوع سیل است و یکچهارم آن، پایینتر از سطح دریا قرار دارند؛ اما بیش از ۱۷ میلیون جمعیت این کشور امروزه به واسطه تجربیات ارزشمند در مدیریت سیل و درسی که از حوادث تلخ گذشته گرفته است، همچنین با توسعه فناوریهای پیشرفته در زمینه مدیریت سیل، اکنون در آرامش زندگی میکنند.
بزرگترین مرکز بینالمللی تحصیلات تکمیلی در حوزه آب
تلاش هلند برای پیشگیری از وقوع سیلهای سهمگین فقط به ساختوساز آببند، دریاچههای سیلابی، سیلبند خاکی و سد موجشکن ختم نشد و چند سال بعد از وقوع سیل ۱۹۵۳، بزرگترین مرکز بینالمللی تحصیلات تکمیلی در حوزه آب در این کشور تأسیس شد.
این کشور تلاش میکند آخرین فناوریها و دستاوردها در حوزه “مدیریت آب” را در اختیار دانشمندان و پژوهشگران سراسر جهان قرار دهد و این هدف با تأسیس مؤسسه تحقیقات آب آیاچای دلفت (IHE Delft) در شهر دلفت در سال ۱۹۵۷ آغاز شد.
برخی از کشورها تصمیم گرفتند گروهی از متخصصان خود را برای گذراندن دورههای آموزشی در حوزه تحقیقات آب راهی هلند کنند. متخصصانی از پاکستان یا بنگلادش، اولین گروهی بودند که در هلند مشغول به تحصیل شدند. شاید بتوان از سال ۱۹۵۷ به عنوان نقطه عطفی در حوزه پژوهش و مطالعات آب یاد کرد؛ چرا که ۴۵ گروه از ۲۱ کشور درحال توسعه مشغول به تحصیل در این کشور شدند. گروههای اعزامی در رشتههای “مهندسی هیدرولیک” “جزر و مد و ساحلشناسی”، “بهسازی بسترهای آبی” و “رودخانهها” تحصیل کردند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) از دانشگاه صنعتی دلفت و بنیاد همکاری بینالمللی دانشگاههای هلند درخواست کردند که دورههای آموزشی در این حوزه ادامهدار باشد. آنها نه تنها خواهان برگزاری مجدد دوره آموزشی بودند، بلکه برای برگزاری دورههای مهندسی بهداشت هم درخواست ارائه کردند. روند سیر صعودی تعداد متقاضیان دورهها منجر به برگزاری دورههای موازی شد. این دورهها، ضرورت تامین آب آشامیدنی، بهداشت و مدیریت بهداشت در مناطق کشاورزی را در کانون توجه قرار داد.
سال ۱۹۷۶ موسسه بینالمللی مهندسی هیدرولیک افتتاح شد. چند سال پس از تشکیل این موسسه، با توجه به روند رو به رشد مداوم دورههای آموزشی و پژوهشی تصمیم گرفتند که واژه “زیرساختاری” را به اسم مؤسسه تحقیقات آب آیاچای دلفت اضافه کنند. سال ۱۹۷۷ حدود ۲۵۰۰ دانشجو از ۹۷ کشور دنیا مراحل تحصیلی خود را در این مؤسسه سپری کردند؛ این تاریخ مصادف با بیستمین سالگرد تأسیس این موسسه آموزشیپژوهشی بود.
سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۲، ساختمان مرکزی این موسسه تحقیقاتی که به عنوان قلب تپنده دانشگاه صنعتی دلفت شناخته میشود، ساخته شد. ساخت چنین ساختمانی را میتوان به معنای رشد فیزیکی موسسه تلقی کرد. وزارت آموزش، امور فرهنگی و علوم هلند، در سال ۱۹۹۵، مؤسسه تحقیقات آب آیاچای دلفت را به عنوان موسسهای مستقل در حوزه پژوهش و تحقیقات معرفی کرد.
این مؤسسه شامل سه ساختمان به هم پیوسته با مساحت ۱۴ هزارمتر مربع و مجهز به چهار آزمایشگاه مدرن آموزش و پژوهش، محیط زیستآبزیان، روند میکروبشناسی و آزمایشگاه تحلیلی است. همچنین کتابخانه آیاچای دلفت با قابلیت اتصال به شبکههای کتابخانههای جهان، دسترسی به مجلات حوزه آب را برای دانشپژوهان فراهم میکند. این مؤسسه در سی و یکمین کنفرانس سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) به خانواده مؤسسههای تحقیقاتی آب یونسکو پیوست.
آیاچای دلفت، بزرگترین مرکز بینالمللی تحصیلات تکمیلی حوزه آب و یکی از مؤسسههای شاخص سازمان ملل در حوزه آب شناخته میشود و تاکنون دورههای تحصیلات تکمیلی (در مقاطع کارشناسیارشد و دکترا) را برای بیش از ۲۳ هزار پژوهشگر و متخصص حوزه آب از ۱۹۰ کشور جهان برگزار کرده است. این مؤسسه تلاش میکند ترکیبی منحصر به فرد از آموزش و پژوهشهای علمی، کاربردی و مشارکتی در حوزه آب را ارائه دهد.
آنچه که مسلم است، دسترسی پایدار و مناسب به آب تمیز، در زندگی، رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی کشورها نقش پررنگی دارد. با توجه به اینکه دسترسی به منابع آبی پایدار یک چالش اساسی به حساب میآید، این موسسه تلاش میکند که این موضوع را مورد توجه قرار دهد. آیاچای دلفت تلاش میکند با ارائه شیوههای آموزشی، شرایط بهتری را برای دسترسی به منابع آبی پایدار به صورت عادلانه ایجاد کند.
مأموریتهای این مؤسسه پژوهشی در طول حیاتش تغییر کرده است و چالشهایی مانند خشکسالی، کاهش منابع آبی جهان، سیل، کاهش کیفیت منابع آبی در دسترس، تغییرات شدید اقلیمی، فقر بهداشت، قحطی و گرسنگی، همگی بر تغییر رویکردهای این مؤسسه تاثیرگذار بودهاند.
طرح دیپلماتهای جوان از دیگر برنامههای این مؤسسه پژوهشی است که در سال جدید میلادی با هدف ارتقاء درک مسائل آب در حوزه میانرشتهای و دیپلماسی آب ارائه شد. بیش از ۴۰۰ نفر متقاضی شرکت در این دوره بودند که از میان تنها ۱۴ نفر موفق به حضور در این دوره شدند و پس از ۳ ماه تعامل مجازی، شرکتکنندگان برای گردهمایی و دیدار با یکدیگر در ماه مارس ۲۰۲۲ نشستی را برگزار کردند.
به جرأت میتوان گفت که هلند به دلیل تجربیاتی که از وقوع سیلهای مختلف به دست آورده است و موفقیتهای این کشور در اجرای پروژههای قابل توجهی مانند عملیات دلتا و پروژه مسلانتکرینگ، امروز پرچمدار کنترل سیل در جهان محسوب میشود و همواره اعلام آمادگی کرده است تا تجربیات خود را در این زمینه، در اختیار سایر کشورهای جهان قرار دهد.
منابع:
en.wikipedia.org
floodlist.com
edf.org
un-ihe.org
انتهای پیام
نوشته آشنایی با هلند کشور کنترل سیل در جهان اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته گردشگران به مکانهایی که هرگز اجازه ورود به آنجا را ندارند اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>با اینکه همیشه برای سفر، گزینههای متنوعی پیش رو است، اما نقاط جالب توجهی در جهان وجود دارد که گردشگران اجازه ورود به آنجا را ندارند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایسنا، فضای مجازی شاید مملو از تصاویر کسانی باشد که برای تابستان به نقاط عجیب و غریبی سفر کردهاند، اما مکانهای مشخصی در کره زمین وجود دارد که مردم اجازه ورود به آنها را ندارند.
دلایل مختلفی باعث شده است نقاط بسیار زیادی در جهان به طور دائمی به روی عموم مردم بسته باشند؛ برخی از این مکانها به دلیل وجود موجودات سمی و انتقال بیماری، بعضی دیگر به دلیل مقدس بودن و برخی از عجایب طبیعی هم با احتمال تخریب، در فهرست مکانهای ممنوعه قرار گرفتهاند. غاری ۱۷ هزار ساله و جزیرهای که بازدیدکنندگانش به دست ساکنان آن جزیره کشته میشوند، از جمله این مکانها هستند.
در ادامه با ۱۰ مکانی آشنا میشوید که هرگز اجازه ورود به آنها را نخواهید داشت.
«جزیره مارها»، بزریل
«جزیره مارها» زمانی خانه کسانی بود که در دهه ۲۰ میلادی، پس از به کار افتادن ناگهانی و اتومتیکوارِ فانوس دریایی، آن را ترک کردند. از آن زمان تاکنون ورود عموم مردم به این جزیره ممنوع شده است؛ چراکه تخمین زده میشود در هر متر مربع این جزیره ۴۳۰ هزار متر مربعی، یک مار وجود داشته باشد.
این جزیره، زیستگاه «افعی سرنیزهای زرین» و سایر مارها است و درحال حاضر فقط نیروی دریایی برزیل و تیمهای تحقیقاتی بیومدیکال اجازه ورود به آن را دارند.
«غارهای لاسکو»، فرانسه
از سال ۱۹۶۳ تاکنون، از ورود بازدیدکنندگان به مجموعه غارهای لاسکو در جنوب غربی فرانسه جلوگیری شده است.
این مکان که در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد، توسط چهار نوجوان در سال ۱۹۴۰ میلادی کشف شد و هشت سال بعد به روی بازدیدکنندگان باز شد تا امکان بازدید از هنر ماقبل تاریخ که روی دیوارهای آن نقش بسته است، وجود داشته باشد. قدمت نقاشیهای این غار به بیش از ۱۷هزار سال پیش باز میگردد.
در این غار حدود ششهزار نقاشی با استفاده از رنگهای معدنی و زغالِ چوب وجود دارد که به شدت تحت تاثیر دیاکسید کرین و دمای هوا قرار گرفته بودند که توسط بازدیدکنندگان غار تولید میشد.
غارهای دیگری که براساس غارهایی شبیه لاسکو بازآفرینی شدهاند، هرساله هزاران گردشگر را جذب میکنند.
«جزیره هرد و جزایر مکدونالد»، استرالیا
«جزیره هرد و جزایر مکدونالد»، از جمله دورافتادهترین مکانهای کره زمین هستند که دسترسی به آنها فقط به وسیله قایق ممکن است. برای سفر به این مکان باید دو هفته از استرالیا به سمت جنوب غربی دریانوردی کرد.
این جزایر که در بین جنوبگان و ماداگاسکار واقع شدهاند، نخستینبار در اواسط قرن نوزدهم میلادی کشف شدند و خانه پنگوئنها، مرغهای دریایی و انواع مختلفی از گلها و گیاهان هستند.
این جزایر به دلیل گدازهای که از دهانه آتشفشان جاری است و همچنین به دلیل آب و هوای غیرقابل پیشبینی، به روی عموم مردم بسته است.
«جزیره نورث بوردر»، نیویورک، ایالات متحده آمریکا
در میانه یکی از پربازدیدترین شهرهای جهان، جزیره پنج هکتاری وجود دارد که ورود به آن ممنوع است.
در این جزیره زمانی بیمارستانِ مبتلایان به امراض مسری وجود داشت. این جزیره اکنون به طبیعت واگذار شده و به زیستگاه پرندگان تبدیل شده است. در حال حاضر دسترسی به این مکان فقط برای اهداف دانشگاهی و تحقیقاتی امکانپذیر است.
«معبد ایسه»، ژاپن
«معبد ایسه» در جزیره «هونشو» واقع شده است و یک مجموعه معبد «شینتو» محسوب میشود که برای «آماتراسو»، الهه آفتاب در قرن چهارم پیش از میلاد ساخته شده است.
این معبد که گفته میشود محل نگهداری از نوعی آینه مقدس است و عموم مردم اجازه ورود به آن را ندارند، فقط به روی راهبان و اعضای خانواده سلطنتی ژاپن باز است.
«جزیره سنتینل شمالی»، هند
این جزیره در خلیج بنگال واقع شده است و خانه قبیله «سنتینلی»ها است که دستکم در ۳۰هزار سال اخیر در این جزیره زندگی کردهاند.
این قبیله به شکلی داوطلبانه در انزوا نسبت به سایر مردم جهان زندگی میکنند و بر اساس دستور دولت محلی، سفر به این جزیره ممنوع شده است و کسی نباید از شعاع ۹ متری به آن نزدیک شود. نیروی دریایی هند نیز از این منطقه حفاظت میکند.
بومیان این قبیله به سمت قایقهایی که به جزیره نزدیک شوند، تیر پرتاب میکنند؛ در دو دهه اخیر دو نفر به دلیل شکستن قانونِ نزدیک نشدن به این جزیره، کشته شدهاند.
«جزیره نیهاو»، هاوایی، ایالات متحده آمریکا
سرشماری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده امریکا، جمعیت این جزیره که در ۲۸ کیلومتری جنوب غرب «کائوآئی» واقع شده را فقط ۸۴ نفر اعلام کرده است.
این جزیره که از آن به عنوان «جزیره ممنوعه» یاد میشود در سال ۱۸۴۶ میلادی توسط یک کشاورز اسکاتلندی از «پادشاهای هاوایی» به مبلغ ۱۰هزار دلار خریداری شد.
دسترسی به این جزیره فقط برای نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا، مقامات دولتی و نوادگان مالک آن، امکانپذیر است.
«Pravcicka Brana»، جمهوری چک
در قسمتی از کوهستان «البه» (Elbe) که بین آلمان و جمهوری چک واقع شده است، طاق سنگآهکی طبیعی وجود دارد که با نام «Pravcicka Brana» شناخته میشود و ۱۶ متر ارتفاع دارد.
این مکان که زمانی یکی از مقاصد گردشگری محسوب میشد، از سال ۱۹۸۲ به روی عموم مردم بسته شده است. به گفته مقامات محلی، تعداد زیاد بازدیدکنندگان روند فرسایش این مکان را تسریع کرده و نگرانیهایی درباره فروریختن آن به وجود آمده است. البته این طاق در نهایت روزی ریزش خواهد کرد، اما دلیل آن احتمالا عوامل طبیعی خواهد بود.
«سورت»، ایسلند
در نزدیکی سواحل جنوبی ایسلند جزیرهای وجود دارد که در فاصله سالهای ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۷ به لطف فوران آتشفشانی زیرآبی به وجود آمده است.
ورود عموم مردم به این جزیره ممنوع است و فقط محققان برای تحقیق درباره اینکه چطور اکوسیستم میتواند بدون دخالت بشر گسترش پیدا کند، میتوانند وارد آن شوند.
دانشمندان تخمین میزنند این جزیره در قرن آینده زیر موج دریا ناپدید شود.
«دژ بانگاره» (Bhangarh)، راجستان، هند
البته بازدید از این دژ باستانی در طول روز برای گردشگران و بازدیدکنندگان امکانپذیر است، اما پس از غروب آفتاب ورود به این دژِ قرنِ شانزدهمی ممنوع است. این ممنوعیت از افسانههای قومی نشأت گرفته است که بر اساس آن، کسانی که در تاریکی وارد این مکان شدهاند هرگز دوباره دیده نشدهاند.
انتهای پیام
نوشته گردشگران به مکانهایی که هرگز اجازه ورود به آنجا را ندارند اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی:باید پارکها و مراکز رشد، سعی در جذب افراد خلاق و ایده پرداز جامعه داشته باشند. اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>جعفر محسنی رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: تنها یک درصد از جمعیت جهان، خلاق و ایده پرداز هستند که باید پارکها و مراکز رشد، سعی در جذب این یک درصد از جامعه داشته باشند.
به گزارش رمز پرس به نقل از ایسنا در حاشیه رویداد تعاون و اشتغال دانش بنیان با استناد به بیانات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: ایران باید کشوری عالم شود و جوانان ما با حرکتی جهادی علم را به فناوری، فناوری را به صنعت و صنعت را به توسعه کشور وصل کنند.
وی با بیان اینکه باید به دنبال راهکار و درمان کاربردی بیکاری باشیم، خاطرنشان کرد: باید در راستای تبدیل علم به ثروت دست در دست هم داده و اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی متذکر شد: دست یافتن به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه و از سویی نیز تلاش برای دستیابی به اقتصاد متنوع و متکی بر منابع دانش و آگاهی، سرمایه انسانی و فناوری نوین باید در اولویت کاری ما قرار گیرد.
محسنی با بیان اینکه فناوری از جنس توانایی است، افزود: فناوری توانایی تبدیل ورودیها به خروجیها است که مزیت رقابتی ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه طبق بررسی های بعمل آمده در خصوص وضعیت ایده پردازی جمعیت، ۷۵ درصد افراد جامعه بدون ایده و در نتیجه تبدیل ایده به عمل هستند، تصریح کرد: همچنین ۱۲درصد عملگرا بدون ایده و فاقد خلاقیت بوده و ۱۲ درصد نیز خلاق و مستعد ایده دهی بوده اما عملگرا نیستند؛ در این میان تنها یک درصد از جمعیت خلاق و ایده پرداز هستند که باید پارکها و مراکز رشد، سعی در جذب این یک درصد از جامعه کنند.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، گفت: سهمیه استان ما از این طرح سه هزار نفر بوده که آمار کل ثبت نام متقاضیان در استان ۶۴۱۵ نفر بوده که از این تعداد ۱۵۶۳ نفر مرد و ۴۸۷۲ نفر زن هستند.
وی، عروسک سازی، تولید و فرآوری شیره انگور، حکاکی روی فلز، گلیم بافی و ورنی بافی، قالیباف، بافنده تابلو فرش، چرم دست دوز، ویرایشگر و مترجمی متون، بافنده سنتی و برنامه نویس و گرافیست کامپیوتری را از جمله رشتههای مورد تقاضا در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد.
وی تعداد کل اشتغال ایجاد شده در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را ۳۰۱۰ نفر عنوان کرد و گفت: همچنین متقاضیان تحت پوشش پیشرانها ۱۸۷۹ نفر بوده و متقاضیان مستقل ۱۱۳۱ نفر هستند.
انتهای پیام
نوشته رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی:باید پارکها و مراکز رشد، سعی در جذب افراد خلاق و ایده پرداز جامعه داشته باشند. اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته آمادگی تهران برای اعلام توافق نهایی اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>، ایران پس از پایان روند بررسی دقیق پاسخ هفته گذشته طرف آمریکایی، دیدگاههای خود را به صورت مکتوب به هماهنگکننده گفتوگوها (اتحادیه اروپا) تحویل داد.
به گزارش رمزپرس به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان : نظرات جمهوری اسلامی ایران برای جمعبندی مذاکرات به هماهنگکننده ارسال شد.
ناصر کنعانی در این ارتباط افزود: پس از دریافت پاسخ آمریکا، تیم کارشناسی جمهوری اسلامی ایران آن را به دقت مورد بررسی قرار داده و پاسخهای ایران، پس از ارزیابی در سطوح مختلف، تدوین و امشب به هماهنگکننده تحویل داده شد.
کنعانی اظهار داشت: متن ارسالی دارای رویکردی سازنده با هدف نهایی کردن مذاکرات است.
به گزارش ایسنا ، در فرآیند تهیه پاسخ اخیر جمهوری اسلامی ایران، تسریع و تسهیل جمعبندی مذاکرات مد نظر قرار داشته است و در آن به صراحت اعلام شده است ایران آمادگی دارد تا در هفته پیش رو برای اعلام توافق نهایی نشست وزرا برگزار شود با این برداشت که معدود نظرات مطرح شده از سوی ایران تامین شود.
انتهای پیام
نوشته آمادگی تهران برای اعلام توافق نهایی اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته شوارتزر دروازهبان پیشین تیم ملی استرالیا : کرهجنوبی بهترین نماینده آسیا در جام جهانی خواهد بود اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>مارک شوارتزر، نفر وسط دروازهبان پیشین تیم ملی استرالیا احساس میکند که کره جنوبی احتمالا بهترین عملکرد را در بین تیمهای آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد داشت.
به گزارش رمز پرس و به نقل از استار نیوز، مارک شوارتزر، دروازهبان استرالیایی پیشین میدلزبورو و فولام که سابقه بازی در چلسی و لسترسیتی را نیز در کارنامه خود دارد، معتقد است که تیم ملی کره جنوبی که برای دهمین بار متوالی به جام جهانی راه یافته است، میتواند در دوحه شگفتیساز شود.
سایر نمایندههای آسیا که به جام جهانی راه یافتهاند ایران، ژاپن، عربستان، استرالیا و قطر میزبان هستند.
شواتزر گفت: استرالیا در گروه D با تیمهای قدری مثل دانمارک و فرانسه باید روبهرو شود که قرعه سختی است اما مطمئناً امسال شرایط برای ما فرق خواهد کرد و تلاش میکنیم نتیجه خوبی بگیریم. ژاپن تیمی است که بارها و بارها ثابت کرده است که میتواند در جام جهانی نتایج خوبی کسب کند و شگفتیساز شود. باز هم عربستان دست کم گرفته شده است، زیرا آنها در طول مسابقات مقدماتی عملکرد خوبی داشتند. با مقدار پول و زمانی که آنها سرمایهگذاری کردهاند، فکر میکنم آنها در این جام جهانی نتایج در خور توجهای کسب کنند.
دروازهبان پیشین استرالیا که در کوالالامپور حضور دارد گفت: اگر مجبور به انتخاب باشم، میگویم کره جنوبی بهترین نماینده آسیا در جام جهانی خواهد بود زیرا سون هیونگ مین یک بازیکن شگفتانگیز است و میتواند در جام جهانی شگفتی خلق کند.
مارک شوارتزر همچنین بر این باور است که سنگال با امثال سادیو مانه از بایرن مونیخ، ادریسا گیه از اورتون و ادوارد مندی از چلسی میتواند بزرگترین شگفتی جام جهانی را در قطر خلق کند.
انتهای پیام
نوشته شوارتزر دروازهبان پیشین تیم ملی استرالیا : کرهجنوبی بهترین نماینده آسیا در جام جهانی خواهد بود اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته مانور نظامی روسیه با چین اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>به گزارش رمر پرس وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، مانور “ووستوک ۲۰۲۲” تا هفت سپتامبر (۱۶ شهریور) در هفت میدان تیر در خاوردور روسیه و دریای ژاپن ادامه خواهد داشت و شامل بیش از ۵۰ هزار نیرو و پنج هزار واحد تسلیحاتی از جمله ۱۴۰ هواپیما و ۶۰ ناو خواهد بود.
ژنرال والری گراسیموف، رئیس ستاد کل روسیه شخصا بر این مانورها نظارت خواهد داشت؛ مانورهایی که شامل نیروهایی از چندین کشور جماهیر شوروی سابق، چین، هند، لائوس، مغولستان، نیکاراگوئه و سوریه خواهد بود.
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیروی دریایی روسیه و چین در دریای ژاپن اقدامات مشترکی برای حفاظت از ارتباطات دریایی، مناطق فعالیت اقتصادی دریایی و حمایت از نیروهای زمینی در مناطق ساحلی انجام خواهند داد.
این مانورها گسترش روابط دفاعی میان مسکو و پکن را نشان میدهند.
چین از انتقاد از حمله روسیه به اوکراین امتناع کرده و آمریکا و ناتو را مقصر تحریک مسکو دانسته و از تحریمهای تنبیهی اعمال شده علیه مسکو انتقاد کرده است.
روسیه نیز از چین در بحبوحه تنشهایش با واشنگتن به دنبال سفر اخیر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان حمایت کرده است.
این رزمایش مانورهای جنگی روسیه و چین در سالهای اخیر از جمله مانورهای دریایی و گشتزنی بمبافکنهای دور برد بر فراز دریای ژاپن و دریای چین شرقی را ادامه میدهد.
سال گذشته نیروهای روسیه برای نخستین بار به منظور شرکت در مانوری مشترک در خاک چین مستقر شدند.
وزارت دفاع چین هفته گذشته اعلام کرده بود: مشارکت چین در این مانورها با این هدف است که همکاری دوستانه و عملی میان ارتشهای کشورهای شرکتکننده را تعمیق بخشد، سطح همکاری استراتژیک میان تمامی طرفهای شرکتکننده را تقویت کند و توانایی واکنش مشترک به تهدیدات امنیتی مختلف را تقویت کند.
انتهای پیام
نوشته مانور نظامی روسیه با چین اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته ریسک سهمیهبندی انرژی در اروپا اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>به گزارش رمز پرس چند ساعت پیش از توقف فعالیت نورد استریم، شرکت دولتی گازپروم با لحن نگران کنندهای به نیروگاه فرانسوی اِنژی اعلام کرد که تحویل گاز به این نیروگاه را از روز پنج شنبه به دلیل اختلاف بر سر پرداخت، متوقف خواهد کرد. این اقدام که به عنوان تلافیجویی مسکو برای تحریمهای مربوط به حمله به اوکراین دیده میشود، عرضه گاز روسیه به اروپا را به میزان بیشتری کاهش می دهد.
بدترین سناریوی ممکن، توقف کامل عرضه گاز روسیه به این منطقه و سرمای زودهنگام است. با گزینههای معدودی که وجود دارند، افزایش تقاضای گرمایشی، قیمتها را به رکورد بالایی خواهد رساند و ممکن است زمینه را برای ناآرامی اجتماعی فراهم کرده و عزم اروپا برای حمایت از اوکراین را به محک بگذارد.
گازپروم اعلام کرده که تعمیرات و بازرسیهای معمول از ایستگاه کمپرسور نورد استریم، ضروری است. با کاهش تدریجی عرضه گاز روسیه و افزایش تنش در بازارهای انرژی، این جدیدترین قسمت بازی موش و گربه بین کرملین و اروپاست. تعطیلی سه روزه نورد استریم تنها چند هفته پس از تعطیلی طولانی این خط لوله برای کارهای تعمیراتی انجام میگیرد.
کرملین تقصیر را به گردن اروپا انداخته و اعلام کرده که تنها مانع تامین گاز از طریق نورد استریم، تحریمها بوده است. توربینی که برای تعمیر ارسال شده بود، هنوز به محل خود برنگشته و مسکو و برلین بر سر اسناد مورد نیاز برای فراهم کردن امکان بازگشت این توربین به روسیه، مشاجره میکنند.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز سه شنبه گفت: سوای مشکلات فنی ناشی از تحریمها، این ضمانت وجود دارد که هیچ چیز مانع تحویل گاز نمیشود.
جریان گاز در نورد استریم متوقف شده است و به گفته لئون ایزبیکی، تحلیلگر گاز شرکت انرژی اسپکتس، قیمتها نشان دهنده آن است که بازار ۳۰ درصد احتمال میدهد تحویل گاز به اروپا از طریق این مسیر حتی در سطح حداقلی هفتههای اخیر ازسرگرفته نشود.
آلمان در مرکز این بحران قرار دارد چرا که نقطه اتصال نورد استریم به شبکه گاز اروپاست و منازل و کارخانههای این کشور وابستگی شدیدی به گاز دارند. کلوس مولر، رئیس رگولاتور انرژی آلمان گفت: بزرگترین اقتصاد اروپا باید مصرف گاز را حداقل ۲۰ درصد کاهش دهد و منابع تامین دیگری پیدا کند تا بتواند فصل زمستان را سپری کند. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم، شانس این را داریم که زمستان امسال و سال آینده را پشت سر بگذاریم. اگر موفق نشویم، اوضاع ممکن است دشوار شود.
ذخایر گاز آلمان ۸۳ درصد پر شده و حتی اگر به سطح ۹۵ درصدی هدف گذاری شده برسد، در صورت قطع عرضه گاز روسیه، کمتر از سه ماه تقاضای گرمایش و تقاضای برق و مصرف صنعتی را پوشش میدهد. این رگولاتور در صورت اعلام وضعیت اضطراری، توزیع گاز را کنترل خواهد کرد.
پس از این که شرکت یونیپر – بزرگترین خریدار آلمانی گاز روسیه- روز دوشنبه خواستار افزایش خط اعتبار دولتی به ۱۳ میلیارد یورو برای اجتناب از انحلال شد، فوریت حمایت از بخش انرژی و همزمان، حمایت از مصرف کنندگان آسیب پذیر، جدیتر شد.
کومرس بانک هشدار داده است اگر عرضه گاز روسیه به طور کامل متوقف شود، آلمان دچار رکود شدیدی خواهد شد. آژانس اعتبارسنجی فیچ در گزارشی اعلام کرد در حالی که آلمان به دلیل وابستگی عمیق به واردات گاز از روسیه، آسیب پذیرترین کشور اروپایی است اما این ریسک، به اتریش و ایتالیا هم گسترش پیدا کرده است. بعضی از کشورهای دیگر هم گاز روسیه را از طریق همسایگانشان دریافت میکنند و قطع صادرات روسیه، ممکن است تجارت آنها را مختل کند.
صنایع مختلف از زینک و آلومینیوم تا تولید کود، تولیدشان را به دلیل قیمتهای بالای انرژی محدود کردهاند. اگر شرکتهای بیشتری فعالیتشان متوقف کنند، این امر میتواند آسیب ماندگاری به اقتصاد اروپا وارد کند.
با وجود این نگرانیها، انتظار میرود روسیه تا حدودی عرضه گاز به اروپا که بازار اصلی این کشور است را حفظ کند زیرا اگر تحویل گاز متوقف شود، روسیه منبع درآمد مهمی را از دست خواهد داد.
تحلیلگران گروه گلدمن ساکس هفته گذشته اعلام کردند توقف دائمی نورد استریم، سناریوی پایه آنها نیست و انتظار میرود جریان گاز در سطح ۲۰ درصد ظرفیت این خط لوله ازسرگرفته شود. این میزان شاید برای نجات زمستان اروپا کافی باشد.
تاکنون پیش بینیها امیدوارکننده بوده است و طبق گزارش مرکز هواشناسی اروپایی، انتظار میرود دمای هوای اوایل اکتبر، بالاتر از حد میانگین باشد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، آلمان هم به سختی تلاش کرده تا سبد انرژی خود را متنوع کند. این کشور نیروگاههای زغال سوز را دوباره راه انداخته و در حال بررسی تمدید فعالیت تاسیسات هستهای باقی مانده است. همچنین در تلاش برای اتصال به نخستین پایانههای ال ان جی شناور در زمستان امسال است.
انتهای پیام
نوشته ریسک سهمیهبندی انرژی در اروپا اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته بررسی واکسنهای دو ظرفیتی اُمیکرون در اتحادیه اروپا اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>انتظار میرود که تنظیم کننده مقررات دارویی اتحادیه اروپا اولین واکسنهای کووید-۱۹ را برای سویه اُمیکرون مجاز اعلام کند.
به گزارش ایسنا، قرار است امروز (پنج شنبه) تنظیم کننده مقررات دارویی اتحادیه اروپا اولین واکسنهای کووید-۱۹ را برای سویه اُمیکرون کرونا مجاز اعلام کند، اگرچه این واکسنها آخرین زیرسویهها را هدف قرار نمی دهند.
قرار است واکسنهای اصلاح شده ساخت شرکتهای داروسازی فایزر- بیو ان تک و مدرنا در جلسه فوق العاده آژانس دارویی اروپا (EMA) مورد بحث قرار گیرند.
کشورهای اروپایی تمایل دارند که نسل جدید واکسنهای کروناویروس به سرعت تولید شود تا بتوانند تزریق دُزهای یادآور واکسن را پیش از شیوع مجدد بیماری در زمستان سال جاری آغاز کنند.
به گزارش مدیکال اکسپرس، این واکسنهای دو ظرفیتی در برابر زیرسویه اُمیکرون موسوم به BA.1 و گونه اصلی ویروس که سال ۲۰۱۹ در چین شناسایی شد، مصونیت ایجاد کند. هرچند، این واکسنها زیر سویههای جدیدتر و با قدرت سرایت بیشتر موسوم به BA.4 و BA.5 را که طی ماههای اخیر در جهان غالب شدهاند، مورد هدف قرار نمیدهند.
انتهای پیام
نوشته بررسی واکسنهای دو ظرفیتی اُمیکرون در اتحادیه اروپا اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>نوشته امیر عبداللهیان: به سرعت درحال آمادهسازی پاسخ آمریکا هستیم اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>به گزارش رمز پرس حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور و نیز آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریمها گفتوگو و تبادل نظر کردند.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان همتای اماراتی خود را در جریان آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم ها قرار داد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است و همکارانم با دقت و سرعت در حال بررسی متن و آماده سازی پاسخ هستند.
شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات نیز در این گفتوگوی تلفنی با اشاره به اهمیت روابط کشورش با ایران، بر آمادگی برای توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری و همچنین برگزاری نشستهای اقتصادی و کنسولی دو جانبه تأکید کرد.
وی همچنین سلامهای گرم شیخ محمد بن زائد، رییس دولت امارات را به مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان ابلاغ و اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک به ایران سفر کند.
وزیر امور خارجه کشورمان نیز سلام رییس جمهور کشورمان برای شیخ محمد بن زاید رئیس امارات را ابلاغ کرد.
انتهای پیام
نوشته امیر عبداللهیان: به سرعت درحال آمادهسازی پاسخ آمریکا هستیم اولین بار در رمزپرس. پدیدار شد.
]]>